Hvad er en fodboldrejse?

Har du aldrig oplevet en fodboldrejse, så er du gået glip af noget!

I 2018 så fik jeg muligheden for at tage en tur til London og se en kamp (MANCHESTER UNITED). Jeg tog med selvom at jeg tidligere ingen interesse haft for fodbold.

Denne tur har jeg så aldrig fortrudt, da jeg fik opleve både spænding, fis og ballade sammen med drengene fra byen hvor jeg er vokset op. Jeg vil derfor anbefale alle til at tage på en fodboldrejse og det er lige meget om det er med familien, arbejdet eller som jeg gjorde med barndomsvennerne.

Her vil jeg derfor også gerne fortælle lidt om hvad en fodboldrejse er, så at du kan få svar på dit eventuelle spørgsmål; hvad er en fodboldrejse?

Hvad er en fodboldrejse?

Fodbold er en holdsport spillet af to hold á 11 spillere, som bruger en bold (som de fleste af os nok ved). Spillet betragtes som en af de mest udbredte sport i verden og spilles på en rektangulær bane af naturgræs eller kunstgræs. Meningen med spillet er at score ved at få bolden ind i modstanderens mål. Ingen spillere må røre bolden med hænderne inden for banens afmærkede område udover målmændene, der har tilladelse til at spille bolden med hænderne i eget felt. Lyder sjovt ikke sandt?

Faktum er at det faktisk er lige så sjovt (om ikke sjovere ) at selv kigge på, som at selv være med i kampen. Adrenalinet på en stadion spreder som løbende ild ibland alle der følger med i kampen. En fodboldrejse er kort fortalt en rejse hvor du sammen med venner eller andre kære, hepper på et hold og følger en kamp sammen med stor spænding. 

Uanset om du er en vild og ivrig Manchester United-supporter, nørdet Arsenal-fan eller bare elsker at se Premier League og altid har drømt om at opleve en live fodboldkamp, eller om du er som mig, er en almindelig gut der bare vil hygge med drengene så er en fodboldrejse noget for dig! Der findes i dag mange muligheder indenfor fodboldrejser, alt fra luksuøse pakkerejser eller rejser som du selv planlægger hotel osv.

Så hvis du ikke har planlagt nogen rejse fremover så vil jeg virkelig anbefale en fodboldrejse, eventuelt besøg tottenham hotspurs stadium.