Inspiration til de bedste grooming produkter til mænd

Leder du efter inspiration over et udvalg af de bedste grooming produkter til mænd? Nogle kvalitets hår produkter som er originale og skiller sig ud fra mængden. Pomp&Co er en produkt kollektion udviklet igennem 3 generationer af Master barbers i Irland. Specialt er de kendt for deres autentiske duft, som tager den moderne mand tilbage i tiden. Med fokus på hud, hår og skæg. Er du på udkig efter en god gave til den velpejede kæreste eller mand, er dette helt sikkert noget han ikke har i forvejen og en gave han vil elske at blive forkælet med. 

Kollektionen tilbyder blandt andet, Salt Tonic Spray som sprayes i håret med salt vand og Aloe vera får til tilføje sund strukturet til håret. Pomp&Co mest velkendte hår produkter er de populære hår creme og hår pomade, som mændene bare ikke kan få nok af. Især anvendes de til de populære pomps (slickbacks) som den stilet mandet havde tilbage i tiden. Alle deres produkter vandbaseret så de nemt kan skyldes ud i badet og ikke fedter hovedpuden. Den gammeldags kollektion, indebære alt til mandes hjerte, fra unik parfume, body shampoo og meget mere.

Barber shaving customers beard in vintage barber shop