Låsesmed Frederiksberg, her er de bedste håndværkere

De bedste håndværkere på Frederiksberg vores liste!

Hos GMB ved vi at de nogle gange kan være en udfordring at finde gode håndværkere. Selv bor jeg på Frederiksberg og har lavet alt forarbejde for dig den gang jeg skulle renovere min lejlighed på gamle kongevej.

Alt i alt havde jeg kontaktmed ca 30 lokale håndværkere..

Da jeg lægger meget vægt på sikkerhed så var en låsesmed Frederiksberg der tog mine projekter seriøst de sværeste, men de lykkedes.

Låsesmed.dk Frb viderestillede mig til Låsesmed Frederiksberg. og jeg fik her det præcis så som jeg forestillet mig.

Elektriker og låsesmed Frederiksberg

Næste trin var jo at få fat i en god elektriker, jeg fik talt med 10 før jeg fik fat i Autoriseret Elektriker Frederiksberg som er i samarbejde med Norh Entreprise på Frederiksberg løste el delen rigtigt fint og god service! Norh havde også en låsesmed Frederiksberg til rådighed som du sagtens også kan bruge. 

Murer Frederiksberg

Sjællands byg murer Frederiksberg– det kører bare 🙂 Dem kan du sagtens også hyre.

Tømrer Frederiksberg

Der er nok ikke så mange tømrere på Frederiksberg… Men det lykkedes mig at leje billig tømrer her, til den lille del af renoveringer hvor jeg havde gavn af en tømrer. 

Leder du efter håndværkere på Frederiksberg, vi har opsummeret de bedste låsesmede, elektriker, tømrer og murer Frederiksberg