Låst ude af bilen kontakt en låsesmed

Det er nemt at have den uheld at låse sig ude af bilen. Det sker ofte ved, at nøglen er låst inde i bilen som følge af, at bilens centrallås automatisk låser sig, eller ved at man er uheldig og mister bilnøglen.

Læs mere: Låst ude af bil.

Brug for hjælp hvis du er låst ude af bilen?

Der er forskellige årsager til, at en bil kan låse, uanset om nøglen efterlades i bilens passagersæde, efterlades i tændingen eller mens motoren kører. Dette er også ofte sæsonbestemt, da kulden i vintermånederne ofte kan give problemer med bilens låse. Ved at sætte dig ind i bilens låsemekanisme er du bedre forberedt på, hvornår du skal passe på med at efterlade bilen med nøglen i.

Efterlad ikke nøglen i bilen og hav altid en reservenøgle til rådighed mit bedste tip

For at undgå eller minimere risikoen for at blive låst ude af bilen, anbefaler vi, at du altid tager nøglen med dig, når du stiger ud af bilen, uanset om det er i et par minutter eller længere. Vi anbefaler også, at du altid har en reservenøgle til rådighed, så du kan låse bilen op, hvis den skulle være låst med nøglen inde. Undgå at lægge dette i handskerummet, da det gør lidt gavn der, hvis bilen låser dig ude.

Har du mistet nøglen, skal en ny nøgle bestilles og købes hos din bilmærkeforhandler. Det kan nogle gange tage tid. At få låst bilen op med hjælp fra os i Viking Redningstjeneste er en simpel sag, men har du mistet nøglen og ikke har adgang til en reservenøgle, kan du først starte bilen, når du har modtaget en ny en. Du bør derfor altid sikre dig, at du har en reservenøgle til rådighed til din bil.

Har du brug for hjælp til at låse din bil op? Hvis du er låst ude af bilen?

Er uheldet ude, står Norh Sikring klar til at hjælpe dig hvis du er låst ude af bilen. Deres reddere har god ekspertise og erfaring med at åbne låste bildøre. Hvis vi af forskellige årsager ikke kan låse bilen op på stedet, sørger vi for, at bilen bugseres til nærmeste værksted. Med den rette ekspertise håndteres låsen på bilen skånsomt og åbnes uden risiko for skader på bilens låsemekanisme.

Der er også nogle andre låsesmede som jeg kan anbefale, f.eks. Låsesmed Østerbro og Låsesmed Frederiksberg

Beskyt.dk kan også hjælpe hvis du er låst ude af bilen på Amager

Close up of headlight Retro classic car