MÅL DIN TRÆNING - OG GØR DEN SJOV!

dET RETTE UDSTYR

At det bliver sjovere og mere effektivt at træne, hvis du har gode ting at hjælpe, er sandsynligvis noget, som de fleste er enige om. Et rigtig godt træningsværktøj er et godt smartwatch eller trænings ur, hvor du kan indsamle træningsdata og resultater. Noget, som flere og flere mennesker opdager. Træningseksperterne hos Garmin har netop frigivet Garmin Health Report *, der viser, at hver tredje svensker, der træner, synes, det er vigtigt at måle deres træning – og næsten halvdelen af dem, der træner, måler deres træning og sundhed med et ur, en app eller en anden aktivitetsmåler.

Health  Report

I Health Report stilledes flere spørgsmål om teknologi anvendt i træning. Det viser sig, at næsten halvdelen, 45 procent, af den træningsdel af befolkningen på en eller anden måde måler enten deres træning eller helbred med et trænings ur eller en app. Health Report har længe udviklet innovative og gode digitale løsninger til netop den slags aktiviteter:

– Hvad du måler er, hvor længe du har trænet, hvor langt du er løbet, gået eller cyklet, hvilket tempo du har, puls, kalorieforbrug, søvn, stress og andre sundhedsfaktorer. På denne måde kan du få en klar holistisk tilgang til både motion og velvære. Fremtidens sportsur er ikke så meget et sent træningsur, men snarere et sundhedsur!

Sørg for at have det sjovt!

Mange mennesker opdager, at træning bliver sjovere, hvis du ser, hvad du laver, ser resultater, ser hvordan træningen påvirker kroppen på mange måder. I flere af ure er der guider, der gør træningen både sjovere og mere interessant. 

Lukket for kommentarer.