Er du voksen, eller ved du ikke rigtig?

Dit køkken afsløre som du er blevet "voksen"

Er du voksen, eller ved du ikke rigtig, om du er voksen? Vi i GB har fundet ti afslørende punkter, der let identificerer dig som voksen … eller ej! Og du finder alle i køkkenet!

Du har en favoritkomfur, inkl. yndlingsplade. Ja, du hørte rigtigt. Selvom du aldrig har tænkt over det, bruger du den samme plade til alt. Og hvem har ikke surfet i hjemmet, set et drømmehus og derefter fordømt køkkenet på grund af den forkerte kogeplade? Hvem vil begynde at rive ovnen for at installere en gas / induktion / keramisk kogeplade?
Når vi taler om kogeplader, er det ikke langt til favorit stegepande! “Den der steger så jævnt” – “Den der er perfekt til min Halloumi” Ingen teenager har en yndlings stegepande!

  • Du laver pølse med makaroni af sentimentale årsager. Og når vi stadig er så sentimentale, lader vi ketchup strømme.
  • Inden du står ved komfuret for at lave mad til hele familien, skal du tjekke v-klassen for at finde ud af, hvilken mad børnene spiste i børnehaven. Du indser, at kokken og du har meget til fælles, og at dine børn spiser den samme mad både til frokost og middag.
  • Interesse for varme drikke: nej, vi taler ikke varm chokolade her. Vi snakker intens kaffe- eller teinteresse. Vi brygger fin kaffe i en Don Pedro, skummer mælken og maler bønner. Vi lader en ekspert hjælpe os med te i løs vægt og tænke over den nøjagtige bryggetid ved den nøjagtige temperatur. Derefter varmer vi kaffen op i mikrobølgeovnen, fordi 4-åringen havde et længere udbrud, fordi du nynnede  ‘signaturmelodi.
  • Gadget samling: du har kun en køkkenmaskine, og det er en sandwich maker ?? Så er du bestemt ikke voksen. Vi voksne samles. Vi har en rå juicecentrifuge, en bagemaskine, en riskomfur (forresten, riskogere er den bedste ting at investere i! Forestil dig at få succes med ris hver gang!), En mælkeskummer og en real maskine (ja, du læste rigtigt – forestil dig ikke bare med risen, men også altid at have den rigtige temperatur på væsken og minimere babyens gråd!).Du kan tilberede en tre-retters middag på det, du har hjemme i dit spisekammer og køleskab til fem personer. Men du tror stadig, at du har brug for at shoppe, fordi du mangler muskatnød i stykker, da det pulver, du har stående på hylden, ikke er nok til puré på jordskok.
  • Apropos krydderier. Du har tre dåser gurkemeje, to spidskommen og ingen dåse oregano på krydderihylden. Selvfølgelig, fordi du altid tror, ​​at du ikke har spidskommen, men masser af oregano derhjemme, når du er i købmanden.
  • Det er rigtigt – lørdag slik? Du spiser det ikke om lørdagen. Hver anden nat i ugen gør du det, men ikke på lørdage. Du vil være i stand til at fortælle dit barn (hvis det fanger dig med slik midt i ugen på grund af et mareridt), at du savnede at spise sidste lørdag …